Gençlerbirliği

Murat Cavcav’dan Tebrik

Murat Cavcav’dan Tebrik

Süper Ligdeki Ankara temsilcisi takımlardan olan Gençlerbirliği Başkanı Murat Cavcav Anadolu Ajansı’nın 100. Yılı dolayısıyla tebrik açıklaması yaptı. Türkiye’de haberciliğin kaynağı olarak 100 yıl önce kurucu liderimiz Atatürk tarafından kurulan Anadolu Ajansı 100. Yaşını kutluyor. Murat Cavcav Anadolu Ajansının yüzyılı devirmesiyle 100. Yaşını kutladı ve nice yıllar diledi.

Murat Cavcav Atatürk’ün kurduğu ve Türkiye’nin her köşesine yayılan haber alma ağı ile Anadolu Ajansı’nın her yerden haber yaptığını da vurguladı. Gençlerbirliği’nin Başkanı Anadolu Ajansı’nın Gençlerbirliği’nin maçlarında ve antrenmanların her zaman kulübün yanında olduğunu ve kendilerine hep destek olduklarını da sözlerine ekledi.

Corona Virüs Salgınında Habercilik

Murat Cavcav ülke ve dünya olarak corona virüsü salgınıyla mücadele ettiğimiz bu günlerde Anadolu Ajansı’nın yine her türlü tehlikeye ve virüsün bulaşma riskine rağmen haber sağlama görevini yerine getirdiğini de açıkladı. Kırmızı siyahlı kulübün Başkanı corona virüsünün yayılmaması ve can kayıplarının önüne geçilmesi için sosyal mesafeye dikkat edilmesi ve mecbur kalmadıkça evden çıkılmaması uyarısında da bulundu.