Ankara

2500 Hatıra Bileti Satıldı

Süper Ligin Ankara temsilcisi Ankaragücü ligde kalma mücadelesi veriyor. Pandemi sebebiyle lige ara verildiği dönemde lig puan sıralamasında 17. Sırada bulunan Ankaragücü sondan 2 sırada yer alıyor. Lig maçlarının 12 Haziran’da başlayacağının açıklanması ile antrenman programına başlayan sarı lacivertli takım covid 19 vakası ile de sarsıldı. Ankaragücülü futbolcu Ricardo Faty’de corona virüsü tespit edildi ve futbolcu tedavi altına alındı. Ricardo Faty sağlığına kavuştu ve takım ile antrenmanlara başladı.

Finansal olarak zor günler geçiren Ankaragücü başlayacak olan lig maçlarının seyircisiz oynanması ile daha sıkıntılı günler yaşayacak. Ankaragücü Kulübü bu sıkıntılı günleri aşabilmek için hatıra bileti bastırdı ve online olarak satmaya başladı. Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Mansur Yavaş’ın da desteklediği kampanyada Ankaragücü hatıra bileti satılıyor. Bir dönem Ankaragücü Kulübünde Asbaşkan olan iş adamı Murat Ağcabağ da 2500 adet hatıra bileti alarak kulübe katkı sağladı.

‘’Ankaragücü’nün Yanındayım’’

Murat Ağcabağ sosyal medya hesabından da aldığı 2500 Hatıra bileti paylaştı. Murat Ağcabağ her zaman Ankaragücü’nün yanında olacağını ve desteklerini sürdüreceğini belirtti. İş adamı sarı lacivertli takıma lig maçlarında da başarılar diledi.

Güncel Yazılar