ING Basketbol Ligi covid 19 sebebiyle lig maçlarına 19 Mart tarihinde ara verdi. Türkiye Basketbol Federasyonu Türkiye’de corona virüsünün riskinin devam ettiği düşüncesiyle basketbol maçlarını başlatmama kararı aldı. Basketbol kulüpleri maçlara verilen bu ara ve erken sezon bitimini transfer görüşmeleri ile değerlendiriyor. Pandemi dolayısıyla yabancı basketbolcu transferleri bu süreçte ikinci plana alındı.
FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi başarılı şekilde temsil eden ve çeyrek finale yükselen Türk Telekom Basketbol Kulübü de ilk olarak baş antrenör ile sözleşmesini yeniledi. Türk Telekom Basketbol Takımı’nın başarılı antrenörü Burak Gören takımı ile olan sözleşmesini 2 yıl daha yeniledi.
Süper Lige Yükseldi
2017-2018 basketbol sezonunun başında Burak Gören ile çalışmaya başlayan Burak Gören 3 sezon takımı çalıştırdı. Burak Gören Türk Telekom basketbol takımını ilk çalıştırdığı sezon takımı basketbol 1. Ligden Süper Lige yükseltti ve başarılı bir sezon geçirdi. Türk Telekom basketbol takımı Burak Gören ile çalıştığı dönemde Türkiye Kupası’nda da mücadele etti.
Türk Telekom baş antrenör Burak Gören ile sözleşmesini yenilemesinin ardından basketbolcu transfer ve sözleşme yenileme görüşmelerine devam ediyor.
Güncel Yazılar
- Fenerbahçe Güldürdü, Beşiktaş Üzdü
- Uefa Şampiyonlar Ligi 25 Ekim Sonuçları
- Aslan Canın Sağ Olsun
- Bayern Münih, Galatasaray’a Karşı
- Süper Lig 22 Ekim Sonuçları
- Mauro Icardi Yine Başrolde
- Süper Lig 9. Hafta 3 Maçla Başlıyor
- Abdullah Avcı Yeniden Trabzonspor’da
- Konuş Bakalım Zlatko Daliç
- Avrupa Şampiyonası Elemeleri 17 Ekim Sonuçları
- Vincenzo Montella: İtalyan Ekolü
- Bekle Bizi EURO 2024
- Letonya: Bu Geceki Menümüz
- Barış Alper Yılmaz: Yükselen Değer
- Hoş Geldin Vincenzo Montella!
- Süper Lig 8 Haftayı Geride Bıraktı – BÖLÜM 3
- Süper Lig 8 Haftayı Geride Bıraktı – BÖLÜM 2
- Süper Lig 8 Haftayı Geride Bıraktı – BÖLÜM 1
- Süper Lig 8 Ekim Sonuçları
- Süper Lig 7 Ekim Sonuçları