Süper Lig Ankara temsilcisi Ankaragücü antrenmanlarına devam ediyor. Sarı lacivertli takımda Ricardo Faty’nin corona virüsü testinin pozitif çıkması tedirginlik yaratsa da futbolcular çalışmalarına devam ediyorlar. Pazar ve pazartesi günü Ramazan Bayramı dolayısıyla izinli olan ve antrenman programına ara veren Ankaragücü bugün antrenmanlara başladı. Bugün başlayan antrenmanda Ankaragücü Başkanı Fatih Mert de hazır bulundu. Fatih Mert futbolcular, teknik kadro ve kulüp çalışanları ile bayramlaştı. Bayramlaşmadan sonra kulüp başkanı antrenmanı seyretti.
Mustafa Reşit Akçay yönetiminde Beştepe Tesislerinde antrenman yapan Ankaragücü hayatın bir parçası haline gelen sosyal mesafe kurallarına uyarak antrenman yaptılar. Futbolcuların ısınma koşusu ile başladığı antrenman top çalışması ile devam etti. Soğuma hareketleri yapan Ankaragücü takımı antrenmanı bitirdiler.
Ricardo Faty de Antrenmanda
Ankaragücü’nün bugünkü antrenmanına Ricardo Faty de katıldı. Covid 19 tedavisi sona eren ve 14 günlük karantina süresini de geçiren Ricardo Faty Beştepe Tesislerinde Antrenmana katıldı. Takımdan ayrı olarak bireysel antrenör ile çalışan Ricardo Faty’nin takım ile antrenmana katılması Mustafa Reşit Akçay’ı ve sarı lacivertli futbolcuları mutlu etti. Futbolcunun Ankaragücü’nün kalan 8 lig maçında da oynaması bekleniyor.
Güncel Yazılar
- Fenerbahçe Güldürdü, Beşiktaş Üzdü
- Uefa Şampiyonlar Ligi 25 Ekim Sonuçları
- Aslan Canın Sağ Olsun
- Bayern Münih, Galatasaray’a Karşı
- Süper Lig 22 Ekim Sonuçları
- Mauro Icardi Yine Başrolde
- Süper Lig 9. Hafta 3 Maçla Başlıyor
- Abdullah Avcı Yeniden Trabzonspor’da
- Konuş Bakalım Zlatko Daliç
- Avrupa Şampiyonası Elemeleri 17 Ekim Sonuçları
- Vincenzo Montella: İtalyan Ekolü
- Bekle Bizi EURO 2024
- Letonya: Bu Geceki Menümüz
- Barış Alper Yılmaz: Yükselen Değer
- Hoş Geldin Vincenzo Montella!
- Süper Lig 8 Haftayı Geride Bıraktı – BÖLÜM 3
- Süper Lig 8 Haftayı Geride Bıraktı – BÖLÜM 2
- Süper Lig 8 Haftayı Geride Bıraktı – BÖLÜM 1
- Süper Lig 8 Ekim Sonuçları
- Süper Lig 7 Ekim Sonuçları